Elstartolt a BEQ – az első rendezvény siker beszámolója

2020. október 2-án megtartottuk az első vezetői képzést, mely rendkívül jól sikerült.

A siker titkát kutattuk, azt, hogy az egyes sikeres emberek mögött milyen élet, milyen hozzáállás van, ami meghatározta a karrierjüket. A siker kulcsa a folyamatos fejlődés, úgy hogy közben megtaláljuk a boldogságot és a kiegyensúlyozottságot. A mai modern ember egyik legnagyobb feladata, hogy hogyan vegye sikeresen az akadályokat és mindezek közben ne égjen ki, hanem megtartsa a folyamatos lelkesedését a munkája, céljai iránt.

3 kiváló előadó volt, akiktől rengeteget tanulhattak a jelenlévők. A rendezvény több mint 100 fő részvételével zajlott, óriási érdeklődés közepette. Aki lemaradt az első vezetői képzésről, az se búsuljon a következő alkalom 2021.01.22-én lesz, melyről folyamatosan tájékoztatást adunk a weboldalunkon.

Előadók voltak

Ekker Tibor cégtulajdonos, aki a sikerességről, az egyéni fejlődésről, a nyereséges vállalkozásokról, a pénzről tartott előadást. A siker kulcsa Tibor szerint az alázatosság, céltudatosság, kitartás és a következetes munka. Kiemeli, hogy az értékesítésben és a célratörő vállalkozás építésben a kulcs a vadászösztön, a támadó szellem, azaz, hogy mindig merjünk lépni és neki vágni az ismeretlennek, ugyanis csak saját magunk állhatunk az utunkba.

Fontosabb gondolatai:

  • A célok elérésért tenni kell és nem szabad feladni
  • A siker titka: céltudatosság, szervezettség, és a szorgalom
  • Nem ragadhatunk bele egy-egy negatív élethelyzetbe, azon változtatni kell.

Novák Csaba, aki a pozitív énképről, az önbecsülésről, a változásról beszélt, lelki világunk fejlődéséről és a korlátjaink leküzdéséről beszélt. Véleménye szerint csak az elégedett ember tud boldog lenni, ezért nagyon fontos az, hogy néha álljunk meg és vessünk számot az eddig elért céljainkról. Ne ostorozzuk magunkat, hogy ha valami nem jön össze első alkalomra, bíztassuk és dícsérjük magunkat, legyünk elégedettek azzal, amit addig elértünk.

Fontosabb gondolatai:

  • Figyelmed minősége lesz az életed minősége.
    Milyen kapcsolat az, ahol az egyik nyer a másik veszít? Cél a win-win helyzet elérése
  • Mindegy, hogy kinek van igaza, csak jó irányba tartsunk

dr. Darnói Tibor, aki a lelki és szellemi nehézségek és a krónikus betegségek kapcsolatáról tartott előadást.

Fontosabb gondolatai:

  • Tudatos szellemi lénnyé kell válnunk!
  • Ne higyj! Kételkedj és győződj meg!
  • A gyógyulás kulcsa a változás.

Beszélgettünk sikeres nőkkel is, akik megosztották velünk sikerük titkát, és sikeres férfiakkal, példaképekkel, akiknek a szabadidő eltöltéséről, szórakozásról, sportról, egészséges táplálkozásról ismerhettük meg gondolatait.

Úgy vélem, mindenki hallott hasznosítható, beépíthető gondolatokat.
A következő előadás időpontja: 2021. január 22., a helyszín még kérdéses.

Az első találkozó véleményeit szeretném megosztani veled:

Maráczi István:
“Építő jellegű és ösztönző előadásokat hallottam, ami a munkámban és a magánéletemben is segíteni
fog a fejlődésben, valamint a napi problémák és a kellemetlen szituációk megoldásában.
Köszi Mindent!”

Földesi József
“Tibor előadásából számomra a tervezés, szervezés téma volt a legmeghatározóbb, az, hogy hogyan tudom úgy alakítani a napomat, üzleti rendszereimet, hogy az sikeres legyen. Számomra fontos volt és jó érzés volt az a visszaigazolás, hogy nem bűn gazdagnak lenni. Lehet, hogy ezzel a szemlélettel most sikeresebben tudok hozzáállni a jövőmhöz. Köszönöm, nagyon inspiráló volt, megérte eljönni!”

Göller Lóránt
“Most értettem meg, hogy mindig is a komfortzónámon belül tevékenykedtem, eddig nem mertem és a kényelem miatt nem is akartam többet tenni. Hihetetlen erőt adott ez a meglátás, hogy a gondolat irányít az agy végrehajt és a tipp, hogy hogyan tudok azonnal cselekedni kényelmetlen feladatokban nagyon sokat segített! Köszönöm nektek, zseniálisak vagytok!”

Szóljon hozzá