A pénz

Ha a bevételed megfelelő részét nem befektetésként kezeled, hanem mindent felélsz, akkor bajba kerülhetsz. Nem mondom, hogy kikormányozhatatlan veszteségek előtt állsz, de ha eltaktikázod a pénz porciózását, akkor az idegeskedések miatt a következő hónap lehetőségeit veszed el magadtól!

Az élsportolók gyakran mondják, hogy a vereség felfedi azokat a gyenge pontokat és hibákat, amelyeken javítani kell. A gyenge termés is az élet része. Ha valami nem úgy működik, mint ahogyan kellene – legyen az üzleti, magánéleti egészségügyi probléma, az ember elgondolkodik – időt szán az élet, a karrier, a kapcsolat rendszerek felülvizsgálatára. Milyen kár, hogy mindez mellett elsiklunk, mikor minden rendben van!

A holt pont nem tart örökké, de időközönként ránk köszönhet. Mindig ki lehet jönni a kátyúból, ha jól fogsz neki az orvoslásnak, és adsz magadnak időt és valóban cselekszel. Ha pénz problémád van, azt csakis pénzzel tudod rendezni, lelki problémát lelki gyógymóddal tudsz helyre állítani.

Elővetíteni mindig a legrosszabbat nem érdemes, még akkor sem, ha a felsorolt témák mindegyike érint. A félelem félelmet szül, az aggodalom, aggodalomra épül.

A felépüléshez, az anyagi megerősödéshez időre, és elszántságra van szükséged.

A „sosem lesz pénzem” kijelentések csakis akkor lennének helytállóak,

ha…sosem tennél semmit a bevételed növelése érdekében.

Gondolkodjunk! Keressünk kiutat! Hiszek a munkába, hiszem, hogy csakis az által lehet gyarapodni, önbizalmat és biztonságot építeni. Koncentráljunk tehát a napi munkánkra, azt próbáljuk megoldani a lehető legjobban! A bevétel növelhető – ehhez működő eszközeink vannak!